Lease

Wanneer u voor langere periode een bedrijfswagen nodig heeft en graag een bedrijfswagen wilt leasen, dan bent u bij Kuijpers Trading aan het juiste adres. Uiteraard zorgen wij ook voor het onderhoud hiervan. Kuijpers Trading geeft u graag advies over de verschillende lease mogelijkheden welke perfect aansluiten op uw eisen en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Lease mogelijkheden

Kuijpers Trading biedt u meerdere leasemogelijkheden, waaronder operationele lease en financial lease. We kijken graag samen naar uw wensen om u zo de beste mogelijkheden te kunnen bieden om een bedrijfswagen te leasen. We zorgen voor alle afhandelingen qua papierwerk en u heeft altijd een up-to-date wagenpark. Welke lease optie voor u ook het beste is, Kuijpers Trading zorgt ervoor dat u verzekerd bent van kwaliteit !

 

Voor de voorwaarden of om een leasecontract aan te vragen, neem dan contact met ons op !

Daarom Kuijpers Trading

Een gebruikte bedrijfswagen kopen is over het algemeen niet zo eenvoudig. Hoe kunt u zeker weten dat u geen miskoop doet? Bij Kuijpers Trading verschepen wij jaarlijks meer dan 400 bedrijfswagens over de gehele wereld. Met onze specialisten, eigen APK keuringsstraten, remmenbank en hightech testapparatuur, weet u precies wat voor een vrachtwagen u bij ons koopt. Ons doel is om een langdurige, betrouwbare relatie op te bouwen met onze klanten en daar hoort een miskoop van een vrachtwagen niet bij!

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats