Over ons

Kuijpers Trading is een onafhankelijke handelsonderneming. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van in- en verkoop, verhuur en (short)lease van bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een zeer ruime en actuele voorraad van trucks, trailers, lichte bedrijfswagens, personenauto’s, etc. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen. Naast de in- en verkoop van bedrijfswagens en een uitgebreide werkplaats regelen we ook het papierwerk. Kortom Kuijpers Trading regelt alles van A tot Z !

 

Zekerheden

Sinds de oprichting in 1998, zijn “Afspraak = Afspraak” en “de Klant is Koning” twee uitspraken die in ons familiebedrijf tot de vaste waarde behoren. Simpelweg omdat wij daarin geloven ! We doen er alles aan om u de kwaliteit en service te bieden waar u recht op heeft. We houden dan ook van persoonlijk contact met onze klanten.
Door jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de markt, weten onze medewerkers als geen ander wat u als klant zoekt en op die manier kunnen we gericht de service verlenen die u verdient. Bij ons slaagt u dus altijd !

 

Werkplaats naast de deur

In de ruim vijftien jaar dat wij bestaan heeft onze bedrijfsvoering zichzelf bewezen. Dit blijkt ook uit het grote aandeel vaste klanten. Kuijpers Trading is onderdeel van Kuijpers Group, waarmee we onder dezelfde Group bij Kuijpers Repair beschikken over een eigen werkplaats met vakkundige medewerkers. Daarnaast is Kuijpers Repair voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur die aan alle huidige eisen voldoet.

 

Naar werkplaats

Daarom Kuijpers Trading

Een gebruikte bedrijfswagen kopen is over het algemeen niet zo eenvoudig. Hoe kunt u zeker weten dat u geen miskoop doet? Bij Kuijpers Trading verschepen wij jaarlijks meer dan 400 bedrijfswagens over de gehele wereld. Met onze specialisten, eigen APK keuringsstraten, remmenbank en hightech testapparatuur, weet u precies wat voor een vrachtwagen u bij ons koopt. Ons doel is om een langdurige, betrouwbare relatie op te bouwen met onze klanten en daar hoort een miskoop van een vrachtwagen niet bij!

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats