Vrachtwagen te koop

Een gebruikte bedrijfswagen kopen is over het algemeen niet zo eenvoudig. Hoe kunt u zeker weten dat u geen miskoop doet ? Bij Kuijpers Trading verkopen wij jaarlijks meer dan 400 objecten over de gehele wereld. Met onze specialisten, eigen APK keuringsstraten, remmenbank en hightech testapparatuur, weet u precies wat voor een object u bij ons koopt. Ons doel is om een langdurige en betrouwbare relatie op te bouwen met onze klanten en daar hoort een miskoop van een bedrijfswagen niet bij !

 

Veiligheid bij gebruikte vrachtwagens

Veiligheid gaat voor alles, van de chauffeur maar ook van andere weggebruikers. Elke bedrijfswagen welke wij voor verkoop aanbieden wordt eerst zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Ons deskundig team staat hiervoor garant.

 

RDW Gecertificeerde partner

Kuijpers Repair is RDW gecertificeerd. Dit betekend dat wij APK keuringen mogen uitvoeren en regelmatig, steekproefsgewijs en onaangekondigd, gecontroleerd kunnen worden. Daarnaast dienen wij aan allerlei vereisten te voldoen om kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Ziet u een bedrijfswagen te koop staan op onze site of heeft u specifieke wensen ? Neem vrijblijvend contact met ons op !

 

Bekijk ons verkoop aanbod

Daarom Kuijpers Trading

Een gebruikte bedrijfswagen kopen is over het algemeen niet zo eenvoudig. Hoe kunt u zeker weten dat u geen miskoop doet? Bij Kuijpers Trading verschepen wij jaarlijks meer dan 400 bedrijfswagens over de gehele wereld. Met onze specialisten, eigen APK keuringsstraten, remmenbank en hightech testapparatuur, weet u precies wat voor een vrachtwagen u bij ons koopt. Ons doel is om een langdurige, betrouwbare relatie op te bouwen met onze klanten en daar hoort een miskoop van een vrachtwagen niet bij!

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats